Lakberendezés Amit a lakberendezésről tudni kell...
balaton

Amikor lakberendezésről van szó nincs olyan nő de sok férfi is aki ne értene hozzá, és valóban sokan jó érzékkel nyúlnak a lakberendezési elemekhez, othonosan rendezik be lakásunkat. Akkor joggal kérdezhetik mit tehet hozzá egy szakember. 


A válasz sokrétű és nagyon összetett. Amikor először találkozok a leendő ügyfeleimmel sokszor és sokan teszik fel a költői kérdést:
"Hogy fog nekünk segíteni, amikor a férjem és én teljesen különböző dolgokról beszélünk, nem is egyforma színek, terek tetszenek?"
Ilyenkor már igen széles a mosolyom, hiszen többnyire azért férj és feleség mert van bennük közös, csak ezt nőként és férfiként mondják el. A jó lakberendező ezeket a kapott információkat szépen rendszerbe rakja, és általában a végén az egész család áll és nézi hogy, "jé tényleg erről beszéltünk, tényleg ezt mondtuk el". 

Egy függönybolt honlapján lakberendezőként írni, egy függönybolt munkáját segíteni szerintem minden lakberendező álma. Miután megterveztük a tereket, kialakultak a színek a bútorok, a burkolatok akkor szembesülnek az ügyfelek azzal hogy a látványterven olyan otthonos volt, most mitől is nem az. A válasz végtelenül egyszerű, még nincs belakva a tér, nincsenek puha párnák, textilek, függönyök, amik felrakják az "i"-re a pontot. És ilyenkor jön a legszebb része a téralkotásnak, életet lehelünk az otthonokban, irodákba. Szerencsés helyzetben vagyok hiszen nálunk a kedves vevő nem csak függönyt, párnát, ágytakarót, székhuzatot, hanem szívesen készítünk minden a lakás otthonossá tételével kapcsolatos textil kiegészítőket. Lehet az egy ágyvég, de a gyerek szobájában a falvédő is megoldható.

Mivel üzletünk nem csak egy hagyományos függönybolt szeretne lenni, ezért kapják segítségül vevőink a lakberendezői segítséget, illetve válogathatnak tapéták és egyéb függöny, textil kiegészítők között is. 

Nézzenek be hozzánk, kérjék segítségünket hogy ne "csak egy függönyt" válasszanak hanem "a függönyt".

Zilahi-Sebess Ágnes 
lakberendező
Szivárvány Trade Kft @ 2017 Minden jog fenntartva – Honlapkészítés: Popular Marketing