Rólunk Ismerjen meg minket...

Üdvözöljük, kedves látogató!

Cégünk 2005-ben alakult, függönyözéssel, árnyékolástechnikával, lakberendezéssel foglalkozunk. Dunakeszin, az Önkormányzat mögött a Keczán üzletházban találja meg üzletünket, ahol bemutató sálak segítségével igyekszünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb függönyt, drapériát, bútorszövetet, vagy bármi lakástextillel kapcsolatos igényét.

A hagyományos függönyözésen kívül megpróbáljuk lakását egyedivé tenni rolók (római, bécsi), roletták, pliszérolók, szalagfüggönyök segítségével. Elkészítjük Önnek a lakás hangulatához illő ágytakarókat, székszoknyákat, -párnákat, díszpárnákat, terítőket. Ha régi karnisához nem talál csipeszt, görgőt, egyéb alkatrészt forduljon hozzánk bizalommal, megpróbálunk segíteni.

Lakberendezőnk minden kedden és csütörtökön délután szívesen áll rendelkezésére szaktanácsaival, hogy az otthona olyan legyen amilyennek elképzelte. Lakberendezőnk szívesen segít nem csak függönyének, lakástextílének megtalálásában, hanem ha egyéb belsőépítészeti (bútorozás, színkiválasztás stb.) kérdése van abban is.

Cégünk partnerei segítségével az Ön és családja egyedi igényeit is igyekszik kielégíteni, megkeressük az árban és elképzelésben is legmegfelelőbbet.

 

Nézzen be hozzánk, kérje segítségünket!szivarvanyuzletkep

 

Nyitva tartásunk:

Hétfő:                           Zárva

Kedd-Péntek:              9.00-17.00

Szombat:                     9.00-13.00

 

Írjon nekünk: szivarvanytrade@invitel.hu

Keressen telefonon: +36 30 539 4191Szivárvány Trade Kft @ 2017 Minden jog fenntartva – Honlapkészítés: Popular Marketing